Over ons

Budgetpoles: masten voor onbeperkte toepassingen


Budgetpoles is een onderdeel/handelsnaam van Project Service Lichtmasten; een internationaal bekende leverancier van over-ons-01budgetpoles en lichtmasten in alle soorten en maten.

Het Raalter bedrijf is in bijna 30 jaar doorgegroeid naar een full-service groothandel van standaard tot maatwerk masten.

Door de juiste combinatie te leggen tussen hoogwaardige mastfabrikanten, eigen productie en een goede samenwerking met diverse toeleveranciers en verwerkingsbedrijven is Project Service Lichtmasten anno nu een belangrijke schakel in de openbare verlichting.

Maatwerk
De dagelijkse drijfveer binnen Project Service Lichtmasten is om altijd mee te denken met hun klanten. Er wordt een extra stap gezet, hetgeen vandaag de dag zo belangrijk is. Keer op keer komt men gezamenlijk tot het juiste ontwerp en de juiste oplossing. Het klantenbestand varieert van grote installateurs tot gemeentes en van multinationals tot de particulier. Het werkgebied is uitgebreid: de geleverde masten zijn tot ver over onze landsgrenzen te bewonderen.

“Klanten willen producten snel geleverd hebben, het liefst gisteren nog. Wij spelen daar direct op in.”


over-ons-02Voorraadover-ons-03gr

Tegenwoordig is snelheid van levering een must. Klanten willen hun producten snel geleverd hebben, het liefst gisteren nog. Hier speelt Project Service Lichtmasten direct op in. Door
de grote voorraden die worden gehanteerd, is snelle levering van diverse stalen en aluminium masten mogelijk. Eindgebruikers worden op hun wenken bediend. Afnemers kunnen zelf snel
schakelen met de betreffende eindgebruiker. Al met al levert dit snel een tastbaar resultaat.

Soorten en maten

Budgetpoles is de nieuwste lijn masten binnen het complete assortiment van Project Service Lichtmasten. Deze bestaat uit rond conische paaltopmasten en octogonale sportveldmasten die in grote aantallen worden geproduceerd en afgenomen. Daardoor kunnen deze tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden.

Conische masten lopen vanaf de basis taps toe naar de top. De mate waarin deze taps toeloopt is de zogeheten coniciteit van de mast.

De Budgetpoles zijn voorzien van het benodigde CE-keurmerk en uit voorraad leverbaar in diverse uitvoeringen.